ID: 106313
Digitale refractometer voor Suikers, Zout of Proteïne
€125,00
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
DIGITALE REFRACTOMETERS VOOR SUIKERS, ZOUT EN PROTEÏNE
Met een refractometer wordt de brekingsindex bepaald van vaste en vloeibare stoffen. In vloeistoffen kan b.v. het percentage suiker (brix), zout (salinity), proteïne, olie e.d. worden bepaald.
De digitale refractometers zijn uitgerust met digitalen uitlezing en voorzien
van Automatische Temperatuur Correctie (ATC). Nauwkeurigheid 0,1%.
Leverbaar zijn de volgende refractometers:
Brix refractometers:
RF 635 0 - 35%
RF 645 0 - 45%
RF 665 0 - 65%
RF 692 0 - 92%
Proteïne refractometer
RF 712 0 – 12 g/dl, S.G. 1.000 – 1.050 en nD 1.3900 – 1.4440
Salinity refractometer
RF 728 0 - 28%
Prijs per stuk € 125,00 incl. 21% BTW
Verzendkosten € 7,50
Bekijk voor diverse microscopen "Alle andere advertenties" of Web site: NEOPTA.EU
Met een refractometer wordt de brekingsindex bepaald van vaste en vloeibare stoffen. In vloeistoffen kan b.v. het percentage suiker (brix), zout (salinity), proteïne, olie e.d. worden bepaald.
De digitale refractometers zijn uitgerust met digitalen uitlezing en voorzien
van Automatische Temperatuur Correctie (ATC). Nauwkeurigheid 0,1%.
Leverbaar zijn de volgende refractometers:
Brix refractometers:
RF 635 0 - 35%
RF 645 0 - 45%
RF 665 0 - 65%
RF 692 0 - 92%
Proteïne refractometer
RF 712 0 – 12 g/dl, S.G. 1.000 – 1.050 en nD 1.3900 – 1.4440
Salinity refractometer
RF 728 0 - 28%
Prijs per stuk € 125,00 incl. 21% BTW
Verzendkosten € 7,50
Bekijk voor diverse microscopen "Alle andere advertenties" of Web site: NEOPTA.EU