ID: 11728
Heerlijke desserts glutenvrij en zonder melk, Laffont
€11,50
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
HEERLIJKE DESSERTS
Glutenvrij en zonder melk
Van koekjes tot tarte tatin: meer dan 40 verleidelijke recepten
Geschreven door: Alice en Laure Laffont, Jean Pommier, Annie en Philippe Rapaport
Soft cover
Er zijn veel mensen die denken dat ze niet meer mogen smullen van zoetigheden omdat ze gluten en melk moeten vermijden.
Als u nagerechten zelf wilt maken is er in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt nodig dat u niet mag eten.
In dit boek vindt u meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten.
Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard.
Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crême brûlée kunt u immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk.
Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar u ze kunt kopen, kunt u meteen aan de slag.
Kortom, met dit boek zult u het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijjkste nagerechten.
Er wordt niet gereageerd op biedingen of prijsopgave via de mail!
Alleen biedingen via marktplaats worden serieus genomen en op onzinbiedingen wordt niet gereageerd!
Uw bod is exclusief eventuele verzendkosten!
Wij zijn niet aansprakelijk voor het zoekraken van poststukken!
Let op: voor verzending naar het buitenland gelden andere prijzen!
Wij hebben de gewoonte om uw artikel(en) netjes en zorgvuldig in te pakken!
Glutenvrij en zonder melk
Van koekjes tot tarte tatin: meer dan 40 verleidelijke recepten
Geschreven door: Alice en Laure Laffont, Jean Pommier, Annie en Philippe Rapaport
Soft cover
Er zijn veel mensen die denken dat ze niet meer mogen smullen van zoetigheden omdat ze gluten en melk moeten vermijden.
Als u nagerechten zelf wilt maken is er in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt nodig dat u niet mag eten.
In dit boek vindt u meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten.
Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard.
Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crême brûlée kunt u immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk.
Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar u ze kunt kopen, kunt u meteen aan de slag.
Kortom, met dit boek zult u het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijjkste nagerechten.
Er wordt niet gereageerd op biedingen of prijsopgave via de mail!
Alleen biedingen via marktplaats worden serieus genomen en op onzinbiedingen wordt niet gereageerd!
Uw bod is exclusief eventuele verzendkosten!
Wij zijn niet aansprakelijk voor het zoekraken van poststukken!
Let op: voor verzending naar het buitenland gelden andere prijzen!
Wij hebben de gewoonte om uw artikel(en) netjes en zorgvuldig in te pakken!