ID: 11653
Het volkoren bakboek (gebak, taart, brood)
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Het volkoren bakboek
(Ria van Eijndhoven, redactie)
Volkorenbakken betekent gebruikmaken van waardevolle ingredienten. Waardevol in die zin dat alle gezonde eigenschappen van de natuur, die de hele graankorrel en de andere zuivere natuurproducten ons te bieden hebben, zoveel mogelijk behouden blijven. Daarom moeten we bijvoorbeeld kiemolie, vitaminen en sporenelementen die allemaal nog in de ongepelde, hele graankorrel aanwezig zijn, volledig benutten. Bovendien is gezond volkorenbakken heel smakelijk, zodat u met een gerust geweten uzelf, vrienden en familie kunt verwennen
Op de 160 bladzijden in dit boek treft u 57 kleurenfotos en een grote hoeveelheid recepten voor gebak (van zoet tot hartig) met tarwe, rogge, gerst, haver, boekweit, mais, spelt, gort en gierst bereid. Tot uw beschikking staan meer dan 130 recepten voor brood, broodjes, gebak, koekjes, koek en taarten. En alles wordt gebakken met natuurlijke vetten en zoetmiddelen. In het hoofdstuk met trips vindt u alles wat u wilt weten over de ingrediënten voor het volkorenbakken.
Gebonden, 160 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Rebo, 1988
· alleen verzenden, niet ophalen
· op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
(Ria van Eijndhoven, redactie)
Volkorenbakken betekent gebruikmaken van waardevolle ingredienten. Waardevol in die zin dat alle gezonde eigenschappen van de natuur, die de hele graankorrel en de andere zuivere natuurproducten ons te bieden hebben, zoveel mogelijk behouden blijven. Daarom moeten we bijvoorbeeld kiemolie, vitaminen en sporenelementen die allemaal nog in de ongepelde, hele graankorrel aanwezig zijn, volledig benutten. Bovendien is gezond volkorenbakken heel smakelijk, zodat u met een gerust geweten uzelf, vrienden en familie kunt verwennen
Op de 160 bladzijden in dit boek treft u 57 kleurenfotos en een grote hoeveelheid recepten voor gebak (van zoet tot hartig) met tarwe, rogge, gerst, haver, boekweit, mais, spelt, gort en gierst bereid. Tot uw beschikking staan meer dan 130 recepten voor brood, broodjes, gebak, koekjes, koek en taarten. En alles wordt gebakken met natuurlijke vetten en zoetmiddelen. In het hoofdstuk met trips vindt u alles wat u wilt weten over de ingrediënten voor het volkorenbakken.
Gebonden, 160 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Rebo, 1988
· alleen verzenden, niet ophalen
· op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd