ID: 11741
Koken als Kaatje (Edzard Delstra)*
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Koken als Kaatje (Edzard Delstra)*
Recepten uit de keuken van restaurant 'Kaatje bij de Sluis' in Blokzijl.
(Edzard Delstra, Anneke en Fons van Groeningen)
Recepten uit een van de beste keukens van Nederland, zo duidelijk en overzichtelijk geschreven, dat u zonder probleem de mooiste gerechten kunt maken, wanneer u er de tijd voor neemt.
Recepten van de chef-kok van het culinair vermaarde restaurant Kaatje bij de Sluis te Blokzijl. Eerder verschenen in "Horeca", jrg. 1981, werden de recepten aangepast aan de huishoudelijke keuken en waar nodig, gecorrigeerd. Een inspirerende uitgave, die opvalt door eenvoud. Dit keer eens geen privé-verhalen van de kok, deze laat zijn werk voor zich spreken en terecht.
De originele recepten zijn alle vergezeld van een prachtige foto waarop het gerecht gestileerd werd weergegeven, daaronder een wijnsuggestie. Het hoofdstuk over wijn verschaft trouwens meer op het gebruik toegespitste informatie dan gewoonlijk. Het boek eindigt met een "kookbegeleiding" waarin culinaire termen duidelijk worden toegelicht en recepten voor basisbouillons.
Al met al voor koks met enige ervaring een zeer bruikbaar boek. Zeer verzorgde, handzame uitgave.
Koude voorgerechten
Soepen
Warme voorgerechten
Vis hoofdgerechten
Gevogelte hoofdgerechten
Vlees hoofdgerechten
Garnituren
Nagerechten
Kookbegeleiding
Basisbouillons
Gebonden met stofomslag, 144 pag., geïllustreerd
Uitg. De Toorts, 1988
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
Recepten uit de keuken van restaurant 'Kaatje bij de Sluis' in Blokzijl.
(Edzard Delstra, Anneke en Fons van Groeningen)
Recepten uit een van de beste keukens van Nederland, zo duidelijk en overzichtelijk geschreven, dat u zonder probleem de mooiste gerechten kunt maken, wanneer u er de tijd voor neemt.
Recepten van de chef-kok van het culinair vermaarde restaurant Kaatje bij de Sluis te Blokzijl. Eerder verschenen in "Horeca", jrg. 1981, werden de recepten aangepast aan de huishoudelijke keuken en waar nodig, gecorrigeerd. Een inspirerende uitgave, die opvalt door eenvoud. Dit keer eens geen privé-verhalen van de kok, deze laat zijn werk voor zich spreken en terecht.
De originele recepten zijn alle vergezeld van een prachtige foto waarop het gerecht gestileerd werd weergegeven, daaronder een wijnsuggestie. Het hoofdstuk over wijn verschaft trouwens meer op het gebruik toegespitste informatie dan gewoonlijk. Het boek eindigt met een "kookbegeleiding" waarin culinaire termen duidelijk worden toegelicht en recepten voor basisbouillons.
Al met al voor koks met enige ervaring een zeer bruikbaar boek. Zeer verzorgde, handzame uitgave.
Koude voorgerechten
Soepen
Warme voorgerechten
Vis hoofdgerechten
Gevogelte hoofdgerechten
Vlees hoofdgerechten
Garnituren
Nagerechten
Kookbegeleiding
Basisbouillons
Gebonden met stofomslag, 144 pag., geïllustreerd
Uitg. De Toorts, 1988
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd