ID: 11757
Advertentie ID: #11757 is toegevoegd aan uw verlanglijst.
Belgian beer on the menu (Belgisch bier)*
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Belgian beer on the menu (Belgisch bier)*
(Ben Vinken)
Ben Vinken examines the worldwide success story of Belgian Beers. What makes Belgian beers unique? What is the story behind brewing beer? What characterises beers such as Duvel, Petrus, La Chouffe, Tripel Karmeliet? Chefs Jan Buytaert and Carlo Didden have created a dish that perfectly compliments each beer.
The pouring ritual
The principles of beer & food
Beer style
Beer and cheese
Restaurants of the beer and gastronomy award
Recipes of Carlo Didden & Jan Buyaert
Gebonden, 191 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Lannnoo. 2009
(Ben Vinken)
Ben Vinken examines the worldwide success story of Belgian Beers. What makes Belgian beers unique? What is the story behind brewing beer? What characterises beers such as Duvel, Petrus, La Chouffe, Tripel Karmeliet? Chefs Jan Buytaert and Carlo Didden have created a dish that perfectly compliments each beer.
The pouring ritual
The principles of beer & food
Beer style
Beer and cheese
Restaurants of the beer and gastronomy award
Recipes of Carlo Didden & Jan Buyaert
Gebonden, 191 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Lannnoo. 2009
- Alleen verzenden, niet ophalen
- Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
- Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
- Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd