ID: 95329
Lunch Kok
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Onze opdrachtgever is een bekende horecaonderneming gelieerd aan een museum in de binnenstand van Utrecht. Binnen de organisatie heerst een goede en professionele sfeer.
Functiebeschrijving
Voor een opdrachtgever in het centrum van Utrecht zoeken wij een tijdelijke Lunch Kok. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de mise en place, de bereiding van de lunchgerechten, het bewaken van de versheid en kwaliteit van producten en het naleven van alle HACCP richtlijnen. De kaart bevat een dagelijks wisselend lunchaanbod met diverse broodjes, soepen en salades.
De werktijden zijn bepaald op 10:00-16:00 (weekdagen) en 10:30-16:00 (weekenddagen). Het is belangrijk dat jij beschikbaar bent op de volgende dagen:
# Donderdag 21 juli
# Zondag 24 juli
# Zaterdag 30 juli
# Dinsdag 2 augustus
# Woensdag 3 augustus
# Donderdag 4 augustus
# Zondag 7 augustus
# Zondag 14 augustus
# Zondag 21 augustus
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een Lunch Kok met werkervaring in de a la carte keuken of bedrijfscatering. Een afgeronde koksopleiding is geen vereiste, maar wel een grote pre. Je bent gewend om zelfstandig werken, hebt ervaring met HACCP richtlijnen en je weet je werkzaamheden goed te timen. Uiteraard beschik je over de nodige basisvaardigheden die jou tot een goede Lunch Kok maken.
Arbeidsvoorwaarden
We bieden een leuke tijdelijke klus bij een horeca bedrijf in het centrum van Utrecht met salaris conform de horeca CAO.
Vind jij het leuk om bij onze opdrachtgever een kijkje in de keuken te nemen? Reageer dan via deze website of stuur je motivatie en cv (met pasfoto) naar horeca@ubnuitzendbureau.com.
Functiebeschrijving
Voor een opdrachtgever in het centrum van Utrecht zoeken wij een tijdelijke Lunch Kok. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de mise en place, de bereiding van de lunchgerechten, het bewaken van de versheid en kwaliteit van producten en het naleven van alle HACCP richtlijnen. De kaart bevat een dagelijks wisselend lunchaanbod met diverse broodjes, soepen en salades.
De werktijden zijn bepaald op 10:00-16:00 (weekdagen) en 10:30-16:00 (weekenddagen). Het is belangrijk dat jij beschikbaar bent op de volgende dagen:
# Donderdag 21 juli
# Zondag 24 juli
# Zaterdag 30 juli
# Dinsdag 2 augustus
# Woensdag 3 augustus
# Donderdag 4 augustus
# Zondag 7 augustus
# Zondag 14 augustus
# Zondag 21 augustus
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een Lunch Kok met werkervaring in de a la carte keuken of bedrijfscatering. Een afgeronde koksopleiding is geen vereiste, maar wel een grote pre. Je bent gewend om zelfstandig werken, hebt ervaring met HACCP richtlijnen en je weet je werkzaamheden goed te timen. Uiteraard beschik je over de nodige basisvaardigheden die jou tot een goede Lunch Kok maken.
Arbeidsvoorwaarden
We bieden een leuke tijdelijke klus bij een horeca bedrijf in het centrum van Utrecht met salaris conform de horeca CAO.
Vind jij het leuk om bij onze opdrachtgever een kijkje in de keuken te nemen? Reageer dan via deze website of stuur je motivatie en cv (met pasfoto) naar horeca@ubnuitzendbureau.com.